ЗА НАС

Продента е модерна стоматолошка ординација лоцирана во Реонскиот Центар Аеродром, место каде нашиот професионален тим секогаш ќе ве дочека со насмевка. Пријатната атмосфера, удобноста во ентериерот и работата со минимално инвазивни, најмодерни методи и техники ќе направат сосема да заборавите на болката! Грижата и сигурноста на пациентите е нашиот врвен приоритет. Основана во 2008 година, „Продента“ континуирано се грижи за оралното здравје на пациентите и обезбедува стоматолошка грижа за целото семејство со топло добредојде како за децата така и за возрасните. Квалитетот на услугите го гарантира заедничкиот успех!

Добредојдовте во нашето ПРОДЕНТА СЕМЕЈСТВО!

НАШИОТ ТИМ

Борис Цветановски

ДОКТОР ПО ОПШТА СТОМАТОЛОГИЈА

Наталија Стоилковска - Антовска

ДОКТОР ПО ОПШТА СТОМАТОЛОГИЈА

Валентина Наумова

СТОМАТОЛОШКА СЕСТРА

ГАЛЕРИЈА

Работиме со електронски картички

Се на едно место

Имплантологија

Пациенти од странство