ПАЦИЕНТИ ОД СТРАНСТВО

“Со само неколку часа летање од која било дестинација во Европа и директни летови до и од Скопје, штедењето пари за денталните процедури не е единствената корист што ќе го добиете”.

Добијте информации за ажурирања на летови, дестинации и возни редови на веб-страницата на аеродромот во Скопје тука

Еден од нашите препознатливи фактори кои не прават уникатни, е обезбедување на извонреден стоматолошки третман за пациенти од целиот свет, кој вклучува:

  • Првична комуникација преку нашата електронска пошта или телефон
  • Професионално објаснување, појаснување на сите отворени прашања што се однесуваат на нашиот пациент. Комуникација на англиски, руски и српско-хрватски јазик.
  • Поддршка на пациентите во врска со нивното патување преку обезбедување на трансфер од аеродромот до местото на сместување и назад.
  • Поддршка на пациентите во однос на сместување препорачувајќи хостели или хотели во близина на нашата стоматолошка амбуланта со најмногу достапни цени.
  • Постојана поддршка на пациентот во однос на сите нивни потреби, вклучувајќи видување, откривање на убавината на градот Скопје, купување и сл.
  • Најважно – ние сме достапни за нашите пациенти 24/7, па никогаш нема да бидете сами или ќе се чувствувате осамени.

Работиме со електронски картички

Се на едно место

Имплантологија