PACIENTË NGA VENDET E JASHTME

“Me vetëm disa orë fluturimi nga çdo destinacion në Evropë dhe fluturime direkte drejt dhe nga Shkupi, kursimi i parave për procedurat dentare nuk është përfitimi i vetëm që do të merrni”.
Merrni informacion mbi përditësimet e fluturimeve, destinacionet dhe oraret e fluturimeve në faqen e internetit të aeroportit në Shkup këtu.

Një nga faktorët tanë të njohur që na bën të veçantë është sigurimi i një trajtimi të jashtëzakonshëm dentar për pacientët nga e gjithë bota i cili përfshin:

  • Komunikim fillestar përmes postës elektronike ose telefonit tonë
  • Shpjegim profesional, sqarim i të gjitha pyetjeve të hapura që kanë të bëjnë me pacientin tonë. Komunikimi në anglisht, rusisht dhe serbisht-kroatisht.
  • Mbështetja e pacientit për udhëtimin e tyre duke siguruar transferimin nga aeroporti në vendin e akomodimit dhe ansajelltas.
  • Mbështetja e pacientëve në aspektin e akomodimit duke rekomanduar hotele ose hostele në afërsi të klinikës dentare me çmimet më të volitshme.
  • Mbështetje e përhershme e pacientit në lidhje me të gjitha nevojat e tyre, duke përfshirë edhe shikimin, zbulimin e bukurive të qytetit të Shkupit, blerjeve etj.
  • Më e rëndësishmja – ne jemi në dispozicion të pacientëve tanë 24/7, kështu që ju kurrë nuk do të jeni vetëm ose do të ndiheni të vetmuar.

Ne punojmë me karta shëndetësore elektronike

Gjithçka në një vend

Implantologjia