PËR NE

Prodenta është ordinancë moderne stomatologjike që gjendet në Novo Lisiçe, vend ku ekipi ynë profesional stomatologjik gjithmonë do t’ju mirëpres me buzëqeshje. Atmosfera e mirë, rehatia me interierin dhe puna me metoda dhe teknika minimale invazive, më bashkëkohore do t’ju bëjnë që të harroni dhimbjen! Kujdesi dhe siguria e pacientit është përparsi primare për ne. Ordinanca „Prodenta“, e cila u themelua në vitin 2008, vazhdimisht kujdeset për shëndetin oral të paicnetëve dhe ofron kujdes stomatologjik për tërë familjen me mikpritje të ngrohtë si për fëmijët ashtu edhe për të rriturit. Cilësia e shërbimeve e garanton suksesin e përbashkët!

Mirë se erdhët në FAMILJEN PRODENTA!

EKIPI JONË

Boris Cvetanovski

MJEK I STOMATOLOGJISË SË PËRGJITHSHME

Aleksandra Shurbevska

MJEK I STOMATOLOGJISË SË PËRGJITHSHME

Valentina Naumova

INFERMIERE STOMATOLOGJIKE

GALERIA

Ne punojmë me karta shëndetësore elektronike

Gjithçka në një vend

Implantologjia

Pacientë nga diaspora