Продента е модерна стоматолошка ординација лоцирана во Реонскиот Центар Аеродром, место каде нашиот професионален тим секогаш ќе ве дочека со насмевка.

Пријатната атмосфера, удобноста во ентериерот и работата со минимално инвазивни, најмодерни методи и техники прават да се чувствувате сигурно, удобно и да заборавите на стравот и болката!

Како составен дел на ординацијата, располагаме и со заботехничка лабораторија во која се изработуваат протетски конструкции – коронки, мостови, протези.. Токму затоа нудиме експедитивност и гарантираме за квалитетот на нашите изработки.

Грижата за пациентите и квалитетот на работата се наши врвни приоритети.

Изберете го вашиот матичен стоматолог во Продента и уживајте во бенефициите. Нашата ординација има склучено договор со “Фондот за здравствено осигурување на Македонија”.

Во своето 15 годишно постоење, “Продента” обезбедува стоматолошка грижа за целото семејство, со топло добредојде како за децата така и за возрасните.

Квалитетот на услугите го гарантира заедничкиот успех!

Добредојдовте во нашето ПРОДЕНТА СЕМЕЈСТВО!

Нашиот тим

Срна Цветановски

ДОКТОР ПО ОПШТА СТОМАТОЛОГИЈА

Александра Шурбевска

ДОКТОР ПО ОПШТА СТОМАТОЛОГИЈА

Охрида Цветановски

ЗАБЕН ТЕХНИЧАР

Борис Цветановски

ДОКТОР ПО ОПШТА СТОМАТОЛОГИЈА

Закажете преглед уште денес!

Ако имате било какви прашања или сакате да закажете преглед, контактирајте не преку телефон или на следната контакт форма. Нашиот тим ќе Ви одговори во најбрз можен рок.

Вашата приватност е важна за нас. prodenta.mk се обврзува да ја заштити безбедноста на вашите лични податоци. Вашите податоци грижливо се чуваат од губење, уништување, фалсификување и неовластен пристап.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Како до нас