Еден од нашите препознатливи фактори кои не прават уникатни, е обезбедување на извонреден стоматолошки третман во комбинација со туристичка понуда за пациенти од целиот свет.

Заштедувањето на стоматолошки процедури не е единственото нешто што го добивате. Вашата нова насмевка ќе ја добиете за време на краток одмор во прекрасната сончева Македонија, и сето тоа организирано од наша страна. Ваше е да се опуштите и да уживате во процесот.

За сите информации слободно исконтактирајте не по Ватсап, Вибер или Емаил. Нашиот тим во најбрз рок со задоволство ќе одговори на сите Ваши прашања.

  • Првична комуникација директно со тимот на ПРОДЕНТА.
  • Професионално објаснување и појаснување на сите отворени прашања што се однесуваат на состојбата кај нашиот пациент. Комуникација на англиски јазик, а по потреба е можна комуникација и на шпански, турски, италијански, албански и српско-хрватски јазик.
  • Комплетна организација на патувањето, организирање на авионски летови, обезбедување на транспорт, сместување, локална туристичка понуда и се останато.
  • Постојана комуникација со пациентот во однос на неговите потреби.
  • Организирање на специјални туристички прошетки ве периодот на “чекање” додека забите не се изработат и не бидат готови.
  • Најважно – ние сме достапни за нашите пациенти 24/7.

Закажете преглед уште денес!

Ако имате било какви прашања или сакате да закажете преглед, контактирајте не преку телефон или на следната контакт форма. Нашиот тим ќе Ви одговори во најбрз можен рок.

Вашата приватност е важна за нас. prodenta.mk се обврзува да ја заштити безбедноста на вашите лични податоци. Вашите податоци грижливо се чуваат од губење, уништување, фалсификување и неовластен пристап.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Како до нас