• Цирконија (Безметална Керамиика)
 • Метал Керамика
 • Импланти
 • Еластични Протези (Парцијални)
 • Тотални Протези

Заботехничката лабораторија во ПРОДЕНТА е составен дел на нашата ординација. Тимот на професионални забни техничари со 25+ години искуство е задолжен за квалитетот и експедитивноста на изработките.

 • Пломбирање
 • Вадење на заби (Екстракции)
 • Лекување на заби (Ендодонција)
 • Детска стоматологија
 • Естетска стоматологија
 • Хијалуронски филери
 • Белеење
 • Чистење на забен камен, полирање и ОПЏ

Закажете преглед уште денес!

Ако имате било какви прашања или сакате да закажете преглед, контактирајте не преку телефон или на следната контакт форма. Нашиот тим ќе Ви одговори во најбрз можен рок.

Вашата приватност е важна за нас. prodenta.mk се обврзува да ја заштити безбедноста на вашите лични податоци. Вашите податоци грижливо се чуваат од губење, уништување, фалсификување и неовластен пристап.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Како до нас