Изберете го вашиот матичен стоматолог во Продента и уживајте во бенефициите. Нашата ординација има склучено договор со “Фондот за здравствено осигурување на Македонија.

Front-Page-Picture-Fond

Закажете преглед уште денес!

Ако имате било какви прашања или сакате да закажете преглед, контактирајте не преку телефон или на следната контакт форма. Нашиот тим ќе Ви одговори во најбрз можен рок.

Вашата приватност е важна за нас. prodenta.mk се обврзува да ја заштити безбедноста на вашите лични податоци. Вашите податоци грижливо се чуваат од губење, уништување, фалсификување и неовластен пристап.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Како до нас